Klachtenprocedure & reviews

Ben je niet tevreden over de uitvoer van je rondreis?

Wij doen er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om pro-actief te handelen wanneer we merken dat één of meerdere reizigers niet tevreden is over zijn of haar vakantiebeleving. We staan altijd open voor feedback en willen graag oplossingsgericht handelen. Ben je niet tevreden? Bel of mail ons direct en we kijken samen naar de best mogelijke oplossing.

Contactgegevens:

Melden tijdens de reis

Het is belangrijk dat je je klacht direct meldt, ter plaatse bij onze reisleiding of telefonisch/per email naar het management van Travel Around. Alleen dan kunnen we kijken naar oplossingen voor het probleem. Reizen organiseren is mensenwerk en daarin kunnen fouten gemaakt worden. Ook kan het voorkomen dat je verwachting van de reis afwijkend is dan wij deze voor je uitvoeren. Als reiziger heb je volgens onze algemene reisvoorwaarden een meldplicht tijdens de reis. Lees hiervoor artikel 12 en 13 van de ANVR Reisvoorwaarden goed door. Wij kunnen je klacht alleen oplossen wanneer je deze bij ons meldt.

Melding na de reis

Het komt voor dat reizigers zich pas na de reis melden met punten waar ze ontevreden over waren. Wij vinden deze feedback absoluut nuttig en leerzaam. We staan altijd open voor feedback. Deze feedback zullen we waar nodig onderzoeken en je een terugkoppeling geven. Echter, in principe vervalt het recht op compensatie van een deel van de reissom als je pas na de reis met klachten komt die tijdens de reis opgelost hadden kunnen worden.

Tijdens de reis gemeld, geen passende oplossing

Het kan gebeuren dat je tijdens de reis een klacht bij ons gemeld hebt, maar de reisleiding en/of het management geen passende oplossing gevonden heeft voor het ontstane probleem. In dit geval heb je voldaan aan de meldplicht tijdens de reis. Je kunt na afloop van de reis een formele klachtenbrief per email sturen naar info@travelaround.nl. Doe dit binnen een maand na terugkomst van je reis. Na ontvangst van jouw klachtenbrief zullen we binnen één maand met een inhoudelijke reactie bij je terugkomen.

 

Feedback

Heb je feedback of tips om onze reizen te verbeteren? Graag! We staan altijd open voor feedback. Je mag ons bellen, mailen of aanspreken als je ons op de reisbestemming tegenkomt. Na afloop van de reis sturen we je ook een welkom thuis email, waarin we vragen een review te schrijven of een enquête in te vullen. We vinden het belangrijk om transparante reviews te ontvangen. We delen op onze website natuurlijk graag enthousiaste reviews, maar reviews zijn in onze ogen niet geloofwaardig zonder kritische noot. Ook deze zullen gedeeld worden op onze website en social media kanalen.

Reviews over Travel Around

Hieronder vind je een selectie van reviews over Travel Around

★★★★

Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Deze vakantie is echt de moeite waard (letterlijk i.v.m. de vele lichamelijke inspanningen). Veel mooie natuurgebieden gezien in korte tijd en leuke/enthousiaste reisleiders . Kroatië is prachtig en echt een aanrader! Mijn tips Het is wel echt een actieve vakantie, dus het is handig als je van sport/bewegen houdt!!!
★★★★

Actief en leuk!

Super leuke activiteiten, actieve week, gezellige groep. Mijn tips: Neem je bergschoenen mee, een goede rugzak en zin om nieuwe dingen te doen!
★★★★

Fantastische week vol nieuwe ervaringen

Het was een hele leuke en sportieve vakantie. De hikes in Doubice waren uitdagend maar ook indrukwekkend. De lokale reisbegeleiding was erg vriendelijk. De camping in Decin was erg gezellig. Het landschap was er prachtig en de activiteiten (raften, fietsen, via ferrata) waren erg leuk. Het mooiste vond ik de BBQ op de camping, onder het genot van Tsjechische livemuziek.
★★★★★

Prima verzorgde wintersport groepsreis naar Saalbach-Hinterglemm,

Prima verzorgde wintersport groepsreis naar Saalbach-Hinterglemm, goed appartement en goed ontbijt en avondeten. Bagage werd zelfs naar het appartement gebracht bij aankomst, en bij vertrek naar het vertrekpunt van de bus!
★★★★★

Geweldige reis, goed georganiseerd

Geweldige reis, goed georganiseerd, mooie slaap gelegenheden. goed contact gehad als er iets veranderd was in de reisplanning. Zeker de moeite waard om vaker via Travel Around een vakantie te boeken
★★★★★

Geweldig! Zowel de groep als het land!!

Dit was de eerste keer dat ik met een groepsreis op vakantie ging. Best spannend maar dat was nergens voor nodig. De groep was al snel hecht. Ook fijn dat het niet een té grote groep is. Marokko heeft me heel erg verrast. Marrakesh is heel hectisch en levendig, fantastisch om mee te maken maar de natuurlijk is nog zo veel mooier! Alles was goed geregeld en voor vragen was travelaround snel bereikbaar.
★★★★★

Super reis gehad!

Alles tot in de puntjes geregeld. Leuke reisleiding. Plekken bezocht waar je normaal gesproken zelf niet zo snel zou komen. 5 sterren
★★★★★

Vanuit Portugal

Op dit moment met Travel Around op rondreis in Portugal. Fijne groep en veel vrijheid om te doen wat ik zelf wil.
★★★★★

Hele leuke, goed georganiseerde reis

Je ziet veel van de bestemmingen. Er is een programma en er zijn veel activiteiten gepland maar je hebt tijdens de reis de vrijheid om iets anders te doen
★★★★

Kroatië zit vol verrassingen

We hebben op plekken gekampeerd waar je anders nooit zou komen. Heel gaaf om per kajak eilanden en canyons te ontdekken
★★★★★

Costa Rica was weer heel goed voor ons

Mijn eerste reis naar Costa Rica was voor mij levensverrijkend. Naast radiomaken heb ik er een nieuwe passie bij
★★★★★

Perfecte afwisseling tussen inspanning en ontspanning

Raften op een wilde rivier, trekking en overnachting bij lokale minderheden en als absoluut hoogtepunt het verblijf in Cardamom Tented Camp in Cambodja.